Biosergen

Biosergen er et svensk børsnoteret selskab der forsker indenfor lægemidler mod svampeinfektioner i kroppen. Deres hovedfokus er ikke på de mest kendte svampetyper, men mere mortale svampeinfektioner der f.eks. angriber personer med svagt immunsystem i lungerne.

Det skulle være et stigende problem på verdensplan og dermed et voksende marked for denne type lægemidler. Biosergen har imidlertid ingen produkter på markedet og dermed ingen indtjening, og har kun lige nu et lægemiddel i fase 2 stadiet.

Biosergen pipeline

Når du overvejer at investere i et biotech selskab som Biosergen, så er det vigtigt at sætte dig ind i selskabet, da det er højrisiko. Især er det vigtigt at kende og holde øje med deres pipeline, hvilket du kan gøre her.

De har lige nu tre lægemidler i deres pipeline hvoraf kun et af dem er kommet et godt stykke ad vejen. Du kan få et overblik over deres tre lægemiddel kandidater herunder:

  • BSG005
  • BSG005 Nano
  • BSG005 Oral

Hver at bemærke er at det er det samme lægemiddel de forsøger at udvikle til forskellige funktioner. Derfor er der også meget i selskabet der beror på succes med dette lægemiddel.

Viden om selskabet

Herunder har jeg samlet en liste over steder hvor du kan finde information og nyheder om selskabet.

Skriv en kommentar