Pharma Equity Group

Pharma Equity Group er et selskab der er lavet i en gammel børsskal fra selskabet Blue Vision. Det betyder at der er en længere kurshistorik for selskabet, men ikke hele historikken afspejler værdien af det nuværende selskab der drives i børsskallen.

Det nuværende selskab hedder Pharma Equity Group og blev aktiveret på børsen med første handelsdag den 28. marts 2023.

Hvad laver Pharma Equity Group?

Selskabets formål er at eje andre selskaber der operere indenfor området Life Sciences. Lige nu ejer kun et selskab der forsker i lægemidler mod betændelsestilstande i kroppen. Det selskab hedder Reponex Pharmaceuticals.

Reponex Pharmaceuticals har i øjeblikket fire lægemidler under udvikling, hvoraf de alle er i fase 2 stadiet. Det betyder også at det er et selskab uden indtjenning og meget beror på at de får godkendt et af deres fire nuværende lægemidler som er:

  • RNX-011 – Bughindebetændelse
  • RNX-021, RNX-022, RNX-023 – Kroniske hudsår
  • RNX-041 – Chron’s sygdom og Pouchitis
  • RNX-051 – Endetarmskræft

Du kan følge udviklingen i disse lægemidler på Reponex Pharmaceuticals hjemmeside.

Pharma Equity Group aktie

Aktien fra Pharma Equity Group dækkes ikke af mange analytiskere, men du kan følge informationsflowet om den på HC Andersen Capitals Youtube kanal, hvor de løbende dækker aktien. Se alle videoer på denne playliste. HC Andersen Capital modtager betaling af Pharma Equity Group for deres analyser.

Viden om Pharma Equity Group

I dette afsnit har jeg samlet en liste over steder, hvor du kan finde mere viden om selskabet Pharma Equity Group og deres udvikling.

Du kan med fordel også se denne intro video af selskabet lavet i samarbejde med Dansk Aktionærforening:

En kommentar til “Pharma Equity Group”

Skriv en kommentar